Rólunk

A Contact Net Kommunikációs és Informatikai Kft. 2003. tavaszán alakult, teljesen magyar tulajdonban lévő vállalkozás.


Cégünk internetszolgáltatással és a hozzá kapcsolódó egyéb szolgáltatásokkal, kommunikációs rendszerek tervezésével, kivitelezésével (struktúrált informatikai hálózatok), szerver rendszerek kialakításával, valamint számítástechnikai kereskedelemmel foglalkozik.


A portfóliónkhoz illeszkedve kiépítésre került egy Nyíregyházát és környékét lefedõ vezetékes és rádiós hálózat, melyet az évek során folyamatos bõvítésen és fejlesztésen esett át. E hálózat segítségével internetszolgáltatás vehetõ igénybe, telephelyek kapcsolhatók össze(VPN), és számos más felhasználási lehetõség is kínálkozik.


Célunk a hozzánk forduló felhasználók gyors, korrekt kiszolgálása, valamint a szolgáltatásaink minõségének megtartása, és tökéletesítése. Fontos szempontunk a megbízhatóság, ezért mind szoftveres, mind hardveres megoldásainkban, erre törekszünk.


A továbbiakban is igyekszünk kiszolgálni az informatikai piacnak ezen szegmensében felmerülõ igényeket, lehetõség szerint megoldást kínálni az esetleges problémákra.